dilluns, 21 de març del 2016

ELS ECOSISTEMES


Nosaltres som en Joel, n'Emma i n'Alejandro. A Naturals hem estudiat els ecosistemes, el nostre grup va fer la presentació de la Tundra. En Joel va explicar què era un ecosistema i el medi físic, n'Emma la flora i n'Alejandro la fauna i una cadena alimentària de la tundra.
El nostre grup està format per na Mariona, na Mar, na Clara i na Sofia. A naturals hem estudiat els ecosistemes, el nostre grup ha estudiat el de l'aigua salada del Mar Mediterrani. Vam cercar informació i vam fer un mural i una cadena alimentària. Per acabar ho vam presentar davant els nostre companys. Ens ho vam passar pipa!!! Hola, nosaltres som na Deepah, na Llucia, na Laura i na Laia. A naturals hem estudiat l'ecosistema: desert específicament del Sàhara. Ens va presentar na Deepah, el medi físic va ser explicat per na Llucia, la flora la va explicar na Deepah, la fauna na Laura i finalment la cadena alimentària na Laia. Va ser una experiència inoblidable i creiem que als nostres companys els hi va agradar molt. 
Divendres 18 de març tots els grups de taula de 4t van fer una presentació; el nostre grup (Sam, Clàudia , Joana i Alain) , hem estudiat l'ecosistema zona humida (Albufera des grau). Na Clàudia va ser la presentadora, na Joana va explicar el medi físic, en Sam la flora, n'Alain sa fauna i entre tots una de les cadenes alimentàries del nostre ecosistema.Hola, som en Ferran, en Bernat, n'Abril i na Judith. A Naturals hem estudiat els ecosistemes i el nostre grup va escollir el bosc mediterrani. Divendres passat vam presentar el mural i una de les cadenes alimentàries d'aquest ecosistema. 
A Naturals hem estudiat els ecosistemes. El nostre grup està format per: Michael, Trini, Àlex i Nicole i hem estudiat l'ecosistema de la Selva Amazònica.Primer vam cercar informació i fotografies i vam fer un mural. Després vam fer una cadena alimentària de les moltes que hi ha a la Selva Amazònica. Per acabar vam fer una presentació davant dels nostres companys. Va ser molt interessant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada